<i id="hbgkj"><bdo id="hbgkj"><output id="hbgkj"></output></bdo></i>

    1. 考生在線咨詢

      安徽成考網微信公眾號 安徽成考網微信公眾號
      返回頂部∧
        本網站為民間交流網站,主要為安徽成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以安徽省教育招生考試院www.ahzsks.cn為準。
      • 咨詢、投訴電話:0551-6515703、18555158686
      城市:
      成考系統:

      考生交流

      通關指導

      考試大綱

      歷年真題

      繳費查詢

      考試提醒

      所在位置:安徽成考網 > 復習資料 > 學位英語 > 正文

      2019年安徽成人高考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(2)

      2019-04-23 09:14:45   來源:安徽成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
      作者:胡老師

        【導讀】安徽成人高考網為大家提供2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(2),希望對大家有所幫助!
       

        2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(2)

        Some psychologists(心理學家) maintain that mental acts such as thinking are not performed in the brain alone, but that one's muscles also participate.It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way that we listen to music with our bodies.

        You surely arenot surprised to be told that you usually listen to music not only with your ears but with your.whole body.Few people can listen to music without moving their body or, more specifically,some part of their body.Often when one listens to a symphonic concert on the radio, he is attracted to direct the orchestra (樂隊) even though he knows there is a good conductor on the job.

        Strange as this behavior may be, there is a very good reason for it.One cannot derive all possible enjoyment from music unless he participates, so to speak, in its performance.The listener"feels" himself into the music with more or less noticeable motions of his body.

        The muscles of the body actually participate in the mental process of thinking in the same way,but this participation is less obvious because it is less noticeable.

        21.Some psychologists think that thinking is__________.

        A.not a mental process

        B.more of a physical process than a mental action

        C.a process that involves our entire bodies

        D.a process that involves the muscles as well as the brain

        答案:D

        解析:事實細節題。一段一句提到一些心理學家認為精神活動如思考不僅是大腦的活動,而且肌肉也參與其中,所以選D。

        22.The process of thinking and that of listening to music are similar in that __________.

        A.both are mental acts

        B.muscles participate in both processes

        C.both processes are performed by the entire body

        D.we derive equal enjoyment from them

        答案:B

        事實細節題。一段最后一句提到我們用肌肉思考與用身體聽音樂在某種程度上是一樣的,所以選B。

        23.Few people are able to listen to familiar music without __________.

        A.moving some part of their body

        B.stopping what they are doing to listen

        C.directing the orchestra p!aying it

        D.wishing that they could conduct music propesly

        答案:A

        事實細節題。二段中提到很少有人聽音樂時不扭動自己的身體,所以選A。

        24.The listener's way oF“feeling" the music is __________.

        A.the unnoticed motion of his muscles

        B."participating" in the performance

        C.bending an ear to the music

        D.being the conductor of the orchestra

        答案:B

        推理判斷題。三段二句提到如果一個人不參與到音樂中,也就是音樂演奏中,那他就無法從音樂中獲得所有的樂趣。

        25.According to the passage, muscle participation in the process of thinking is __________.

        A.deliberate

        B.apparent

        C.indistinct

        D.impressive

        答案:C

        事實細節題。文章最后一句提到肌肉以同樣的方式參與了思考的過程,但并不是十分明顯,因為它不是很容易被注意到。distinct“明顯的,顯著的”,前綴in表示否定。indistinct“不明顯的,不顯著的”。

        以上是關于2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(2)的相關內容,考生如果想獲取更多的相關資訊,敬請關注安徽成考網或掃描微信公眾號二維碼獲取更詳細的信息。

      成考倒計時

      179

      立刻定制專屬提升方案

      獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

      安徽成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 安徽成考網 [http://www.mastudiobeijing.com/]
      本文關鍵詞: 成人學士學位英語  
      本文地址:http://www.mastudiobeijing.com/show-2509-5554-1.html

      上一篇:2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(1)
      下一篇:2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3)

      安徽成人高考

      安徽成人高考提升便捷服務

      距2021安徽成人高考:僅剩 179
      【一年僅一次,請廣大考生提前備考】