<i id="hbgkj"><bdo id="hbgkj"><output id="hbgkj"></output></bdo></i>

    1. 考生在線咨詢

      安徽成考網微信公眾號 安徽成考網微信公眾號
      返回頂部∧
        本網站為民間交流網站,主要為安徽成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以安徽省教育招生考試院www.ahzsks.cn為準。
      • 咨詢、投訴電話:0551-6515703、18555158686
      城市:
      成考系統:

      考生交流

      通關指導

      考試大綱

      歷年真題

      繳費查詢

      考試提醒

      所在位置:安徽成考網 > 復習資料 > 學位英語 > 正文

      2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(5)

      2019-04-23 09:19:56   來源:安徽成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
      作者:胡老師

        【導讀】安徽成人高考網為大家提供2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(5),希望對大家有所幫助!

        2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(5)

        When a consumer finds that an item she or he bought is faulty or in some other way does not live up to the manufacturer' s claim for it, the first step is to present the warranty(保單), or any other records which might help, at the store of purchase. In most cases, this action will produce results. However, if it does not, there are various means the consumer may use to gain satisfaction.

        A simple and common method used by many consumers is to complain directly to the store manager. In general, the “higher up” the consumer takes his or her complaint, the faster he or she can expect it to be settled. In such a case, it is usually settled in the consumer' s favour, assuming he or she has a just claim.

        Consumers shoud complain in person whenever possible, but if they cannot get to the place of purchase, it is acceptable to phone or write the complaint in a letter.

        Complaining is usually most effective when it is done politely but firmly, and especially when the consumer can demonstrate what is wrong with the item in question. If this cannot be done, the consumer will succeed best by presenting specific information as to what is wrong, rather than by making general statements. For example, “The left speaker does not work at all and the sound coming out of the right one is unclear” is better than “This stereo(立體聲音響)does not work.”

        The store manager may advise the consumer to write to the manufacturer. If so, the consumer should do this, stating the complaint as politely and as firmly as possible. But if a polite complaint does not achieve the desired result, the consumer can go a step further. She or he can threaten to take the seller to court or report the seller to a private or public organization responsible for protecting consumers' rights.

        21.When a consumer finds that his purchase has a fault in it, the first thing he should do is to ______.

        A. complain personally to the manager

        B. threaten to take the matter to court

        C. write a firm letter of complaint to the store of purchase

        D. show some written proof of the purchase to the store

        答案:D

        22.If a consumer wants a quick settlement of his problem, it' s better to complain to ______.

        A. a shop assistant

        B. the store manager

        C. the manufacturer

        D. a public organization

        答案:B

        23. The most effective complaint can be made by ______.

        A. showing the faulty item to the manufacturer

        B. explaining exactly what is wrong with the item

        C. saying firmly that the item is of poor quality

        D. asking politely to change the item

        答案:B

        24. The phrase “live up to” (Para. 1, Line 2)in the context means ______.

        A. meet the standard of

        B. realize the purpose of

        C. fulfil the demands of

        D. keep the promise of

        答案:A

        25. Tthe passage tells us ______.

        A. how to settle a consumer' s complaint about a faulty item

        B. how to make an effective complaint about a faulty item

        C. how to avoid buying a faulty item

        D. how to deal with complaints from customers

        答案:B

        以上是關于2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(5)的相關內容,考生如果想獲取更多的相關資訊,敬請關注安徽成考網或掃描微信公眾號二維碼獲取更詳細的信息。

      成考倒計時

      183

      立刻定制專屬提升方案

      獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

      安徽成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 安徽成考網 [http://www.mastudiobeijing.com/]
      本文關鍵詞: 成人學士學位英語  
      本文地址:http://www.mastudiobeijing.com/show-2509-5557-1.html

      上一篇:2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(4)
      下一篇:2019年安徽成人高考學士學位英語核心考點 定冠詞the不能省

      安徽成人高考

      安徽成人高考提升便捷服務

      距2021安徽成人高考:僅剩 183
      【一年僅一次,請廣大考生提前備考】